Mini Market Jutro (Pepa) – Divčibare

Mini Market Jutro (Pepa) – Divčibare

Mini market JUTRO (nekada PEPA) se nalazi u centru Divčibara, na glavnoj ulici, preko puta Doma Zdravlja i Pošte i predstavlja najveći maloprodajni objekat prehrambenom robom, i u okviru je ove porodične firme od 2001. godine.

Prva radnja „Jutro“ u okviru nove trgovačke franšize kompanije METRO Cash&Carry Srbija, otvorena je na Divčibarama. Franšiza „Jutro“ malim i nezavisnim trgovcima širom Srbije nudi priliku za unapređenje poslovanja, a vlasnici radnje na Divčibarama su pridruživanjem dobili podršku METRO-a za modernizaciju objekta u skladu sa svetskim trendovima u maloprodaji, novu opremu, savete za unapređenje celokupnog poslovanja, ponude i asortimana, kao i marketinšku podršku i vidljivost.

U ponudi radnje na Divčibarama se nalazi više od 5000 proizvoda i deo asortimana čine lokalni proizvodi iz ovog kraja.

U planu je da METRO podrži otvaranje više stotina radnji “Jutro” u Srbiji, kroz ulaganje u unapređenje postojećih malih trgovinskih objekata u vrednosti od nekoliko miliona evra u narednim godinama.

METRO Cash&Carry Srbija deo je METRO Grupe sa sedištem u Nemačkoj (METRO AG), vodećeg veletrgovca hranom koji posluje u 30 zemalja. Kompanija u Srbiji posluje od 2005. godine, zapošljava 1200 ljudi, vodeći je domaći veletrgovac hranom i usmerena je na snabdevanje ugostiteljskog sektora i malih nezavisnih trgovaca. Trgovačke franšize METRO-a pod različitim nazivima postoje i u Rumuniji, Češkoj, Poljskoj i nude asortiman poznatih svetskih brendova, ali i METRO privatnih robnih marki odličnog kvaliteta, namenjenih profesionalnim kupcima: Aro, METRO Chef, Fine Life, Rioba, METRO Premium, METRO Professional, Sigma, Tarrington.
Komentari i ocene

Nema komentara.

Ostavite komentar i ocenu

Ocena

0
Rated 0 out of 5
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Odlično0%
Veoma dobro0%
Prosečno0%
Loše0%
Veoma loše0%