Pretraga smeštaja

Pretraga smeštaja
Apartmani Pesma Divčibare

Apartmani Pesma Divčibare
Ljuti Krš
065 3315545
Opcije rezervacije
 • Parking
 • Sopstvena kuhinja
 • TV
 • WiFi
 • Od centra Od 500 do 1000m
 • Od ski staze Od 500 do 1000m

Apartamni Pesma su smesteni u mirnom delu turističkog mesta Divčibare, nedaleko od hotela Crni vrh, u pravcu Ljutog krša, jedne od najinteresantnijih destinacija Divčibara. Izgrađeni su od trupaca Crnog bora, i kao takvi omogućuju potpuni užitak gostima u svim pogodnostima objekata izgrađenih od prirodnih materijala. Trupci imaju svoju toplotnu masu, a puno drvo je energetski veoma efikasno i zadržava temperaturu i prijatan vazduh unutar objekta tokom cele godine. Zidovi od stabala su veoma gusti i odbijaju spoljašnje zvukove i imaćete potpun mir i tišinu. Drvo je jedinstven građevinski materijal jer ima veliku sposobnost da apsorbuje toksične i štetne materije. Uopšteno govoreći, drvene kuće su veoma zdrave i prijatne, bilo da živite u njima ili da Vam služe kao vikendice, one će Vam pružiti svakodnevnu toplinu i udobnost.


  Opcije smeštaja

  Apartman Pesma 1

  Kapacitet ovog apartmana je 4+1 osoba i kao takav, svojim gostima pruža komfor u svakom smislu te reči. U prizemlju apartmana nalazi se dnevni boravak sa kompletno opremljenom kuhinjom, kupatilom i dnevnim boravkom iz koga se izlazi na terasu sa fenomenalnim pogledom na borovu šumu i dvorište apartmana. U potkrovlju je velika soba, 35m2 sa […]

  UPIT ZA REZERVACIJU

   Apartman Pesma 2

   Kapacitet ovog apartmana je 4+2 osobe. U prizemlju je dnevni boravak sa kompletno opremljenom kuhinjom i kupatilom. Iz dnevnog boravka izlazi se na veliku, ugaonu terasu, 40m2. U potkrovlju se nalaze dve spavaće sobe sa bračnim ležajevima i wc. U prizemlju se može koristiti pomoćni ležaj. Dobrodošli!

   UPIT ZA REZERVACIJU    Komentari i ocene

    Nema komentara.

    Ostavite komentar i ocenu

    Ocena

    0,0
    0,0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
    Odlično0%
    Veoma dobro0%
    Prosečno0%
    Loše0%
    Veoma loše0%

    Vremenska prognoza za Divčibare

    smer vetra:
    brzina vetra:
    Naleti vetra:
    pritisak:
    vlažnost:
    oblačnost:
    UV zračenje:
    Tačka orošavanja:
    Vidljivost:
    Količina kiše:
    Količina snega:

    Naredni dani