Pretraga smeštaja

Pretraga smeštaja
Hotel Royal Mountain

Hotel Royal Mountain
Valjevska 66
Divčibare 14204
+381 14 315 0600
Opcije rezervacije
 • Bazen
 • Parking
 • Restoran
 • Spa & Wellness
 • TV
 • WiFi
 • Od centra Do 100m
 • Od ski staze Od 500 do 1000m

Hotel Royal Mountain Divčibare se nalazi na veoma atraktivnoj lokaciji, u samom centru planinsko-turisticke destinacije Divčibare. Okružen je gustom borovom šumom  što je bio izazov i smernica za projektovanje objekta.Iako veliki gabaritom,  objekat je nenametljiv svojim izgledom. Korišćeni su prirodni materijali u duhu okoline u kojoj se nalazi. Tamni tonovi fasade I velike staklene površine dobile su toplinu koriscenjem materijala kao sto su  kamen i drvo ,koji su obogatili izgled ove planinske lepotice od koje dah zastaje kada se pogleda sto na ceo objekat sto na okolinu.

Hotel sa 4 zvezdice poseduje 40 luksuzno opremljenih soba sa prelepim pogledom na sam centar Divcibara,  restoran za goste,kao  i a la carte restoran, lobi prostor sa lobi barom i dečijom igraonicom I skijasnicu za goste koji su ljubitelji zimskih sportova.

Enterijer hotela projektovan je u duhu eksterijera. U sobama preovladjuju drvene površine i prirodni tonovi. Svaka soba je projektovana sa veoma mnogo paznje da bi se postigao efekat glamura I luksuza ,koriscenjem naturalnih I toplih materijala I boja.Vodili smo racuna takodje I  da svaka soba bude dosta  osvetljena prirodnim svetlom sa pogledom ka šumi ili pogledom ka centru Divcibara,sto utice na celokupan prvi utisak gosta naseg Hotela  Royal Mountain.

Hotel poseduje i kompletan spa centar sa bazenom, finskom I borovom saunom, turskim kupatilom ,tapedarijumima i  masažom. Pored spa centra tu je i velika terasa restorana sa fantastičnim pogledom.

Objekat je zamišljen da svojim sadržajima gostima ponudi  kvalitetan I prijatan odmor kako tokom zimskog perioda,tako I tokom letnjih dana.

 
  Komentari i ocene

  Nema komentara.

  Ostavite komentar i ocenu

  Ocena

  0,0
  0,0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
  Odlično0%
  Veoma dobro0%
  Prosečno0%
  Loše0%
  Veoma loše0%

  Vremenska prognoza za Divčibare

  smer vetra:
  brzina vetra:
  Naleti vetra:
  pritisak:
  vlažnost:
  oblačnost:
  UV zračenje:
  Tačka orošavanja:
  Vidljivost:
  Količina kiše:
  Količina snega:

  Naredni dani