Pretraga smeštaja

Pretraga smeštaja
Vikendica Lazić

Vikendica Lazić
Narcis polje bb
Divcibare
+381 64 99 99 375
Opcije rezervacije
 • Parking
 • Sopstvena kuhinja
 • TV
 • WiFi
 • Od centra Preko 1000m
 • Od ski staze Preko 1000m

Vikendica Lazić je objekat izgrađen u planinskom stilu smešten u divčibarskom naselju Narcis Polje. Vikendica je pozicinirana na 800m od centra odnosno 50m iznad hotela Heba i odmarališta Zmaj. Objekat je grejne površine 90m2 i sastoji se od dve trokrevetne sobe i kupatila na spratu kao i dnevne sobe, kuhinje, trpezarije, kupatila, terase i velikog trema u prizemlju što je dovljno da se komotno ugosti 8. osoba.

Ekskluzivni enterijer
Vikendica Lazić nudi kompletno opremljenu kuhinju sa svim pratećim elementima i tehnikom, dečje bebi krevece, veliki trem sa baštenskim stolom i stolicama + baštenski roštilj, komarnici u svim prostorijama.

Klimatizacija
Gosti se mogu grejati i hladiti na način koji njima odgovara, zavisno od prostorije, doba dana i dana u nedelji, tako da temperatura u vikendici uvek bude savršena. Poseduje klima uređaj sa inverterom.

Prelepa priroda
Svaki trenutak koji provedete na Divčibarama može biti sasvim ispunjen, jer nudi toliko toga, mnogo zanimljivosti koje mogu da učine da svaki dan proveden ovde bude potpuno nestvaran i nezaboravan

Wi-Fi & Kablovska televizija
Za potpun ugođaj uživajte u brzom i besplatnom Wi- Fi internetu kao i mnogobrojnim HD i običnim TV kanalima. Naša vikendica je opremljena najsavremenijim TV uređajem i DVD sistemom.

Udobno kupatilo
Vikendica Lazić nudi kompletno opremljeno kupatilo sa svim pratećim elementima i pratećom tehnikom. Sušači peškira koji imaju namenu da omoguće toplotu namenjenu grejanju i sušenju peškira.

 
  Komentari i ocene

  Nema komentara.

  Ostavite komentar i ocenu

  Ocena

  0
  Rated 0 out of 5
  0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
  Odlično0%
  Veoma dobro0%
  Prosečno0%
  Loše0%
  Veoma loše0%

  Vremenska prognoza za Divčibare

  smer vetra:
  brzina vetra:
  Naleti vetra:
  pritisak:
  vlažnost:
  oblačnost:
  UV zračenje:
  Tačka orošavanja:
  Vidljivost:
  Količina kiše:
  Količina snega:

  Naredni dani