Pretraga smeštaja

Pretraga smeštaja
Oprobajte svoje SUV vozilo – Povlen reli 2022

Prvi Povlen reli održan je 1993. godine u čast 600 godina postojanja grada Valjeva. Kako je veliki broj zaljubljenika u prirodu odmah prepoznao manifestaciju kao važno sportsko-turističko dešavanje, tako se ova trka i danas održava na valjevskim planinama svake jeseni.

Već 30 godina ova sportsko-turistička manifestacija okuplja entuzijaste iz celog regiona i pruža nezaboravno iskustvo vozačima i dobro opremljenim vozilima, ali i onima koji su raspoloženi za lakše staze u kojima se može uživati u nestvarnim predelima Maljena, Povlena, Suvobora, Jablanika i Medvednika u ranu jesen.

Povlen Reli 17. i 18. septembar 2022

Ove godine, pored standardnih off-road vozila, želimo da na Povlen reliju učešće uzmu i vlasnici SUV vozila, koja do sada nisu silazila sa asfalta. Prijavite sebe i svoje porodice željne avanture, lepih predela i svežeg vazduha.

Iz tog razloga 30. Povlen reli imaće 2 kategorije:

Teška za 4×4 džipove
koju preporučujemo profesionalcima i iskusnijim vozačima, i

Laka za terenska i SUV vozila
Laka za sve vlasnike terenskih i SUV vozila koji nešto više vole laganiju vožnju i usputno uživanje u prirodi i društvu.

SUV i 4×4 staze su isključivo revijalnog karaktera. Za sve vozače 4×4 vozila, koji žele da se oprobaju u takmičarskom delu, neophodno je da se prijave za poligon spretnosti (brzinac) sa izazovnim zadacima, u kojima najbrži pobeđuje.

Za sve učesnike relija biće dodeljene specijalne nagrade u sledećim kategorijama:

– Najlepši džip
– Drug na drumu
– Najmlađi učesnik
– MIS relija

PRIJAVITE SE OVDE!

Dodatnim sadržajima
Tokom relija učesnike će na više punktova očekivati edukativni i zabavni dodatni sadržaji koji će upotpuniti ovu dvodnevnu avanturu, posebno najmlađim učesnicima relija.

LIVE Cam Divčibare

LIVE kamere Divčibare

Vremenska prognoza za Divčibare

smer vetra:
brzina vetra:
Naleti vetra:
pritisak:
vlažnost:
oblačnost:
UV zračenje:
Tačka orošavanja:
Vidljivost:
Količina kiše:
Količina snega:

Naredni dani