Pretraga smeštaja

Pretraga smeštaja
Asfaltiranje dva puta na Divčibarama

Na Divčibarama se nastavlja sa infrastrukturnim uređenjem, pa su presvučene asfaltom dve deonice puteva u našem turističkom centru. Asfaltirana je deonica od pumpe do Vodovoda prema ski stazi Crni vrh, dužine 720 metara i deonica pored crkve prema hotelu Maljen, u dužini od 180 metara.

 

Radove je obišao rukovodilac Odeljenja za infrastrukturu i građevinsko zemljište Branko Vuković, koji je rekao da grad Valjevo, uz podršku države, sprovodi ambiciozne planove na uređenju Divčibara.

„Poboljšanje putne infrastrukture je prvi uslov da gosti bezbedno i lako dođu do Divčibara, koje su doživele poslednjih godina pravi procvat. Ova dva puta su bila u lošem stanju, jer je velika frekvencija saobraćaja na njima. Putevi vode do nove ski staze i drugi je u samom centru pored crkve. Na nama je da se postaramo da ovo turističko mesto razvijamo planski i organizovano, kako bi Divčibare sačuvale svoju lepotu, a opet da zadovoljimo potrebe sve većeg broja turista i investitora koji su zainteresovani za ulaganje u Divčibare“, istakao je Vuković.

Radovi se sprovode u okviru rehabilitacije ulica, za šta je grad Valjevo ove godine opredelio 28 miliona dinara. Radove izvodi Preduzeće za puteve „Valjevo“.

 

izvor: divcibareinfo

LIVE Cam Divčibare

LIVE kamere Divčibare

Vremenska prognoza za Divčibare

smer vetra:
brzina vetra:
Naleti vetra:
pritisak:
vlažnost:
oblačnost:
UV zračenje:
Tačka orošavanja:
Vidljivost:
Količina kiše:
Količina snega:

Naredni dani