Pretraga smeštaja

Pretraga smeštaja
Osvajajte Divčibare na Dva Točka: Upoznajte Prvi Bike Park u Srbiji!

Na Divčibarama, preleću visine i slobodan dah biciklizma postaju stvarnost. Naša nova Bike Park avantura otvara vrata svežim izazovima i nezaboravnim doživljajima u srcu valjevskih planina.

Oduševite se Divčibarama, draguljem među planinama, koji sada postaje epicentar planinskog biciklizma u Srbiji. Naša Bike Park avantura pruža vam nezaboravno iskustvo na četiri staze različitih nivoa težine, pažljivo osmišljenih da odgovaraju svim nivoima veštine.

POGLEDAJTE MAPU BIKE PARKA

Neka vaša avantura počne uz moderne žičare koje će vas odvesti na vrh planine, spremne da vas provozaju niz izazovne staze. Bez obzira jeste li početnik koji traži prve korake ili iskusni vozač željan adrenalina, Bike Park Divčibare ima stazu koja čeka da je osvojite.

Staze su naša pažljivo uklopljena mreža, kombinujući uzbuđenje i tehničku preciznost. Prepreke poput skokova, dropova, mostova i bendova testiraće vaše sposobnosti i ostaviti vas željne više.

Bike Park Divčibare je rezervisan isključivo za bicikliste. Naši posetioci su deo zajednice koja se pridržava pravila parka i nosi zaštitnu opremu. Za posetioce pešačenje nije dozvoljeno. (Link ka pravilima parka)

No, Bike Park Divčibare nudi mnogo više od same vožnje. To je avantura u prirodi koja uključuje druženje, uživanje u okolini i mogućnost da se isprobaju različiti tereni.

Uz blizinu restorana DivčiBar, priliku za osveženje nakon vožnje i dečije igralište „Čarobna Šuma“, vaša avantura na Divčibarama postaje potpuno iskustvo za celu porodicu.

Dođite i iskusite pravu esenciju planinskog biciklizma na Divčibarama. Bike Park Divčibare vas poziva da budete deo ove uzbudljive priče!

LIVE Cam Divčibare

LIVE kamere Divčibare

Vremenska prognoza za Divčibare

smer vetra:
brzina vetra:
Naleti vetra:
pritisak:
vlažnost:
oblačnost:
UV zračenje:
Tačka orošavanja:
Vidljivost:
Količina kiše:
Količina snega:

Naredni dani