Pretraga smeštaja

Pretraga smeštaja
Cenovnik Ski Pass-a za Sezonu 2023/2024 na Stazi Crni Vrh – Divčibare Ski Resort

Uzbudljiva zimska sezona na Divčibarama je pred nama, a Divčibare Ski Resort spreman je da očara sve ljubitelje skijanja. S posebnim uzbuđenjem, predstavljamo vam aktuelni cenovnik ski pass-a za sezonu 2023/2024 na jednoj od najatraktivnijih staza – Crni Vrh. Ovo je vaš vodič kroz sve što treba da znate kako biste maksimalno uživali u planiranim skijaškim avanturama.

Cenovnik ski pass-a na Divcibarama za sezonu 2023/2024 pogledajte ovde.

Raznovrsne Opcije za Sve
Divčibare Ski Resort nastoji da pruži raznovrsne opcije kako bi zadovoljio sve ljubitelje zimskih sportova. Bez obzira da li ste iskusni skijaš, border, ili tek početnik, naš cenovnik je prilagođen svim nivoima veštine i budžetima.

Očekujte Najbolje Uslove
Divčibare Ski Resort posvećen je pružanju vrhunskog ski iskustva. Naša staza Crni Vrh održava se redovno, a uz pomoć vrhunske opreme za veštačko osnežavanje, garantujemo optimalne uslove za skijanje tokom cele sezone.

Pridružite Nam Se!
Spremni ste za avanturu? Pridružite nam se na stazi Crni Vrh na Divčibare Ski Resortu i doživite nezaboravnu sezonu skijanja. Sa povoljnim cenama, raznovrsnim opcijama i vrhunskim uslovima, Divčibare će postati vaša omiljena destinacija za zimske radosti. Vidimo se na padinama! 🏂❄️ #DivcibareSkiResort #CrniVrh #SkiPass2023 #Skijanje“

LIVE Cam Divčibare

LIVE kamere Divčibare

Vremenska prognoza za Divčibare

smer vetra:
brzina vetra:
Naleti vetra:
pritisak:
vlažnost:
oblačnost:
UV zračenje:
Tačka orošavanja:
Vidljivost:
Količina kiše:
Količina snega:

Naredni dani