Pretraga smeštaja

Pretraga smeštaja
Divčibare Ski Resort: Uzbudljivi Početak Sezone Skijanja na Crnom Vrhu

Divčibare, poznato kao jedno od omiljenih planinskih odredišta, sprema se za uzbudljiv početak sezone skijanja na svojoj čuvenoj stazi Crni Vrh od sutra 14.01.2024 godine. Nakon višenedeljnog rada i predanosti, Divčibare Ski Resort uspeo je da prevaziđe izazove vezane za nedostatak prirodnog snega, koristeći vestačko osnezavanje staze kako bi omogućio ljubiteljima zimskih sportova nezaboravno iskustvo na padinama Crnog Vrha.

Tim zadužen za pripremu staze uložio je ogroman napor kako bi stvorio idealne uslove za skijanje. Upotreba savremene tehnologije za vestačko osnezavanje omogućila je da se staza dovede do savršenstva, čak i u situacijama kada prirodni sneg nije bio dovoljan. Ovim poduhvatom, Divčibare Ski Resort potvrdio je svoju posvećenost pružanju vrhunskog iskustva svim posetiocima, bez obzira na vremenske izazove.

Jedan od ključnih momenata koji će obradovati ljubitelje skijanja jeste pokretanje ski lifta na stazi Crni Vrh. Nakon dugog iščekivanja, skijaši će moći da uživaju u besprekornom spustu niz padine, osećajući sve čari zimske idile i adrenalina koji pruža brza vožnja niz stazu.

Direktor Divčibare Ski Resorta, ističući važnost ovog trenutka, izjavio je: „Ovo je rezultat ogromnog rada i posvećenosti našeg tima. Bez obzira na izazove sa snegom, odlučili smo da ne odustanemo i pružimo našim posetiocima nezaboravno iskustvo skijanja. Vestacko osnezavanje staze omogućilo nam je da ostvarimo ovaj cilj, i radujemo se što ćemo ljubiteljima skijanja pružiti vrhunsku zabavu tokom cele sezone.“

Osim što će skijaši imati priliku da uživaju u čarima Crnog Vrha, Divčibare Ski Resort priprema i različite aktivnosti i događaje kako bi upotpunio boravak posetilaca. Od ski škola za početnike do takmičenja u skijanju, planirane su raznovrsne aktivnosti koje će zadovoljiti sve ukuse ljubitelja zimskih sportova.

Ovaj događaj ne predstavlja samo otvaranje skijaške sezone, već i priliku za zajednicu da uživa u jedinstvenom ambijentu i druženju sa prijateljima i porodicom. Divčibare, već poznato po svojoj prijateljskoj atmosferi, sada će postati epicentar radosti i uživanja za sve posetioce, kako one iskusne skijaše, tako i one koji tek otkrivaju čaroliju zimskih sportova.

Uzbudljivi početak sezone skijanja na Crnom Vrhu na Divčibarama obećava nezaboravno iskustvo, pružajući ljubiteljima skijanja priliku da se prepuste čarima zimskih radosti, uz besprekorne uslove na stazi i raznovrsne aktivnosti koje će upotpuniti njihov boravak na ovoj prelepom planinskom odredištu.

Čekamo Vas u nedelju 14. Januara 2024 godine da zajedno otvorimo sezonu skijanje na Divčibarama!

Pratite Kamere uziva na Divcibarama

LIVE Cam Divčibare

LIVE kamere Divčibare

Vremenska prognoza za Divčibare

smer vetra:
brzina vetra:
Naleti vetra:
pritisak:
vlažnost:
oblačnost:
UV zračenje:
Tačka orošavanja:
Vidljivost:
Količina kiše:
Količina snega:

Naredni dani