Pretraga smeštaja

Pretraga smeštaja
Divčibare očarane belim pokrivačem – Snežna bajka započela u 21h!

Dobrodošli u čarobni svet Divčibara, gde je večeras, oko 21 čas, priroda odlučila da nam priredi pravi zimski spektakl. Sneg je počeo padati, transformišući ovo već prelepo planinsko područje u pravu zimsku idilu.

Divčibare su prekrivene belim pokrivačem, stvarajući slikovitu scenu koja oduzima dah. Drveće, krovovi kuća i planinske staze sada su ukrašeni snežnim pahuljama, pružajući posetiocima nezaboravan doživljaj. Ovaj neočekivani prelazak u zimski pejzaž donosi radost i uzbuđenje među posetioce, dok se očekuje da će snežna čarolija trajati i narednih dana.

Za ljubitelje zimskih sportova, ovo je savršena prilika da uživaju u skijanju, sankanju i šetnjama kroz prelepe snežne pejzaže. Restorani i kafići na Divčibarama već pripremaju posebne zimske ponude, pružajući posetiocima priliku da se zagreju uz tople napitke i specijalitete domaće kuhinje.

Ostanite u toku sa svim dešavanjima na Divčibarama prateći naš sajt mojedivcibare.com, gde ćemo vam donositi sveže informacije o vremenskim uslovima, događajima i posebnim ponudama tokom ove snežne sezone. Ne propustite priliku da doživite bajkovitu atmosferu koju nam donosi prvi sneh, i dođite da zajedno uživamo u zimskim radostima na Divčibarama!

Pratite Kamere uživo na Divčibarama 

A možete i pratiti Vremensku prognozu Divčibara 

LIVE Cam Divčibare

LIVE kamere Divčibare

Vremenska prognoza za Divčibare

smer vetra:
brzina vetra:
Naleti vetra:
pritisak:
vlažnost:
oblačnost:
UV zračenje:
Tačka orošavanja:
Vidljivost:
Količina kiše:
Količina snega:

Naredni dani