Pretraga smeštaja

Pretraga smeštaja
Srbija se zabelela, temperatura ne prelazi nulu: Sneg i dalje pada, evo kada se očekuje njegov prestanak

U 7 sati temperatura nigde u Srbiji nije prelazila nula stepeni, a najhladnije je bilo na Kopaoniku gde je izmereno 7 stepeni ispod nule

Srbija se beli od snega koji je još juče počeo da pada, a kako je najavio RHMZ sneg će nastaviti i jutros da pada slabim snegom slabog i umerenog intenziteta uz formiranje manjeg snežnog pokrivača u nižim predelima i dalje povećanje visine snega u brdsko- planinskim predelima.

Iz Divčvibare Ski Resorta kažu da je počelo osnežavanje staze i da se početak sezone nadaju se očekuje početkom sledeće nedelje.

– Na području Beograda, takođe. sneg slabog i umerenog intenziteta. Do kraja sedmice oblačno i hladno, povremeno sa snegom, a više padavina biće tokom današnjeg dana. U nedelju postepeni prestanak padavina – navodi RHMZ i dodaje:

– U nižim predelima južno od Save i Dunava očekuje se stvaranje snežnog pokrivača od 5 do 15 cm, u Vojvodini manje – do 5 cm. Na istoku Srbije, kao i u Banatu danas i sutra se uz sneg ponegde očekuje i kiša ili susnežica.

U 7 sati temperatura nigde u Srbiji nije prelazila nulu.

Najhladnije je bilo na Kopaoniku gde je izmereno 7 stepeni ispod nule, zatim na Zlatiboru i u Sjenici gde se živa u termometru spustila 5 stepeni ispod nule.

U svim ostalim mestima je bio jedan stepen ispod nule ili tek nula stepeni.

 

izvor Telegraf.rs

LIVE Cam Divčibare

LIVE kamere Divčibare

Vremenska prognoza za Divčibare

smer vetra:
brzina vetra:
Naleti vetra:
pritisak:
vlažnost:
oblačnost:
UV zračenje:
Tačka orošavanja:
Vidljivost:
Količina kiše:
Količina snega:

Naredni dani