Pretraga smeštaja

Pretraga smeštaja
Ski sezona na Divčibarama može da počne!

Ski staza Crni vrh u okviru Divčibare Ski Resorta, počinje sa radom u sredu 15. decembra. Iz direkcije Ski Resorta saopštili su da je visina snežnog pokrivača 50 cm. Radno vreme ski staze biće od 9 do 16 časova.

Cena dnevne ski karte u zavisnosti od uzrasta kretaće se od 1200 do 1550 dinara, ukoliko želite 10 dana u sezoni cena će se kretati od 9.250 do 11.550 dinara, dok sezonski ski pas košta od 26.400 do 33.000 dinara.

Staza se veštački osnežava. Poseduje dvosednu žičaru kapaciteta 1.200 skijaša na sat. Izlazna stanica žičare nalazi se na nadmorskoj visini od 1.091 metara a dužine je 850 metara.

Zahvaljujući sistemu za veštačko osnežavanje, koji broji pet topova i dve žirafe, kao i blizine velikim gradovima zbog čega je na skijanje moguće doći čak i na dan, ova staza postaje sve atraktivnija za skijaše i bordere, kao i za one koji žele da nauče da skijaju.

U okviru staze nalazi se ski poligon u okviru kojeg će raditi i ski škola za decu i odrasle.

Na stazi se nalazi i ski rent u okviru koga možete iznajmiti opremu za sve uzraste.

Gorska služba spasavanja će biti na raspolaganju svim skijašima i borderima sve vreme rada žičare a kontakt telefon u slučaju da zatreba je +381 63 466 427

„Sa prostranih prozora ovog objekta pruža se najlepši pogled na ski stazu Crni vrh i šumu koja je uokviruje. Planinskog izgleda, urbanog šarma i jakog karaktera: DivčiBAR restoran i bar mesto koje obavezno treba da posetite tokom vašeg boravka na Divčibarama“, poručuju iz Divčibare Ski Resorta.

LIVE Cam Divčibare

LIVE kamere Divčibare

Vremenska prognoza za Divčibare

smer vetra:
brzina vetra:
Naleti vetra:
pritisak:
vlažnost:
oblačnost:
UV zračenje:
Tačka orošavanja:
Vidljivost:
Količina kiše:
Količina snega:

Naredni dani