Pretraga smeštaja

Pretraga smeštaja
Doček Nove Godina na Divčibarama i do 70K dinara

Iako do Nove godine ima još mesec dana , apartmani na Divčibarama već su gotovo rasprodati. Interesovanje je veće za privatni smeštaj zbog kovid propusnica, a cene aranžmana za Novu godinu kreću se I do 70 000 dinara.

Iako se još uvek decidno ne zna kakva će biti situaciija sa kovid propusnicama za novogodišnju noć , oni koji su planirali da doček upriliče na Divčibarama ovih dana su mogli da se I sami uvere da do slobodnog apartmana nije lako doći.

Interesovanje je jako veliko , naročito za privatni smeštaj jer za takav oblik nije potrebna kovid propusnica. Hoteli će izvesno ukoliko dodje do neke promene vezane za protivepidemiološke mere iste morati da poštuju

Smeštaja na jednu noć gotovo da nema , a u ponudi su trodnevni aranžmani pa se cene kreću od 210 do 330 evra za tri noćenja. Apartmani, od kojih je većina u novogradnji, još su skuplji I cene se kreću od 80 do čak 180 evra za jedan dan boravka u onima sa oznakom “luks”, a ni njihovi vlasnici ne daju mogućnost rezervacije manje od tri noćenja!

Što se tiče divčibarskih hotela, cene zavise od kategorije i od usluge koja se nudi za period od 30. decembra do 3. januara, odnosno, da li goste samo pored kreveta za prespavati, očekuje i doručak ili polupansionska usluga, svečana večera za doček i reprizu dočeka, do korišećnja bazena, spa i velnes sadržaja. Tako se na Divčibarama tokom ova četiri dana novogodišnjih praznika, zavisno koji hotel odaberete, možete prespavati za 3.400, imati polupansionsku uslugu u rasponu od 4.600 do 24.800, ili priuštiti sebi luks hotelski apartman sa svim obrocima i uslugama od čak 60.690 dinara po osobi!

Oni koji su odlučili da na bookingu rezervišu apartman sačekale su sledeće cene : iznajmljivanje apartmana za dve osobe iznosi 45.501, hotelske sobe sa velikim bračnim krevetom uz doručak i večeru košta 134.505, a kuće sa tri spavaće sobe i pet kreveta 188.118 dinara!

Cene smeštaja na Divčibarama inače nisu tako visoke , ali su jasno zbo dočeka Nove godine podignute.

Sneg na Divčibarama sigurno će u potpunosti ispuniti I višednevne kapacitete , a ove godine mnogo toga zavisiće I od raspusta u školama za koji se još uvek ne zna precizno kada će početi I do kada trajati.

U ovoj godini svoja vrata gostima otvorilo je nekoliko novoizgradjenih hotela I zgrada , a završetak radova očekuje se naredne godine na desetak objekata.

Sve u svemu interesovanje za praznike na Divčibarama veće je nego ikada , a I cene su takve. Ipak sudeći po rečima vlasnika pojedinih objekata Divčibare bi ove zime mole biti punije nego ikada.

izvor: vamedia.info

LIVE Cam Divčibare

LIVE kamere Divčibare

Vremenska prognoza za Divčibare

smer vetra:
brzina vetra:
Naleti vetra:
pritisak:
vlažnost:
oblačnost:
UV zračenje:
Tačka orošavanja:
Vidljivost:
Količina kiše:
Količina snega:

Naredni dani