Pretraga smeštaja

Pretraga smeštaja
Otvoren Hotel Royal Mountain na Divčibarama

Hotel Royal Mountain se nalazi na veoma atraktivnoj lokaciji, u samom centru planinsko-turisticke destinacije Divčibare. Okružen je gustom borovom šumom  što je bio izazov i smernica za projektovanje objekta.Iako veliki gabaritom,  objekat je nenametljiv svojim izgledom. Korišćeni su prirodni materijali u duhu okoline u kojoj se nalazi. Tamni tonovi fasade I velike staklene površine dobile su toplinu koriscenjem materijala kao sto su  kamen i drvo ,koji su obogatili izgled ove planinske lepotice od koje dah zastaje kada se pogleda sto na ceo objekat sto na okolinu.

Hotel sa 4 zvezdice poseduje 40 luksuzno opremljenih soba sa prelepim pogledom na sam centar Divcibara,  restoran za goste,kao  i a la carte restoran, lobi prostor sa lobi barom i dečijom igraonicom I skijasnicu za goste koji su ljubitelji zimskih sportova.

Enterijer hotela projektovan je u duhu eksterijera. U sobama preovladjuju drvene površine i prirodni tonovi. Svaka soba je projektovana sa veoma mnogo paznje da bi se postigao efekat glamura I luksuza ,koriscenjem naturalnih I toplih materijala I boja.Vodili smo racuna takodje I  da svaka soba bude dosta  osvetljena prirodnim svetlom sa pogledom ka šumi ili pogledom ka centru Divcibara,sto utice na celokupan prvi utisak gosta naseg Hotela  Royal Mountain.

Hotel poseduje i kompletan spa centar sa bazenom, finskom I borovom saunom, turskim kupatilom ,tapedarijumima i  masažom. Pored spa centra tu je i velika terasa restorana sa fantastičnim pogledom.

Objekat je zamišljen da svojim sadržajima gostima ponudi  kvalitetan I prijatan odmor kako tokom zimskog perioda,tako I tokom letnjih dana.

LIVE Cam Divčibare

LIVE kamere Divčibare

Vremenska prognoza za Divčibare

smer vetra:
brzina vetra:
Naleti vetra:
pritisak:
vlažnost:
oblačnost:
UV zračenje:
Tačka orošavanja:
Vidljivost:
Količina kiše:
Količina snega:

Naredni dani